Ruimte voor bedrijven tijdens Grunneger Week

Ruimte voor bedrijven tijdens Grunneger Week

De Grunneger Week wordt al sinds 1974 iedere drie jaar georganiseerd. De eerstvolgende editie van dit evenement vindt plaats van 9 tot en met 16 september. Gebaseerd op het thema “Wotter, ain bron van inspiroatie” vinden er in Uithuizen, Zandeweer, Doodstil en ’t Lage van de Weg allerlei activiteiten plaats.

Dit prachtig evenement draagt bij aan de ontwikkeling van Noord-Groningen op cultureel, sociaal, economisch en recreatief gebied. Nieuw dit jaar zijn onder meer een bedrijvenparade bij de optocht en een bedrijvenbeurs op de middag en avond van woensdag 13 september. Deze aanvullingen op het programma sluiten nauw aan op de doelstellingen van het Ondernemersfonds.

Op een totale begroting van € 63000,- voor het organiseren van Grunneger Week door Stichting Groninger Week vraagt Handelsvereniging Uithuizen een bijdrage van € 3000,- voor deze specifieke onderdelen van dit evenement. Op 5 januari 2023 heeft het bestuur van het Ondernemersfonds het Hogeland besloten om dit bedrag voor dit project te verstrekken.

1.169