Hoe werkt het?

Werkwijze

Het ondernemersfonds geeft subsidie aan groepen ondernemers die een goed plan hebben om de lokale economie te versterken. Een plan dat ook door een ondernemersvereniging in de gemeente wordt ondersteund.

1

Contact

Neem snel contact op met de fondsmanager. Hij geeft aan of uw idee of plan voor subsidie in aanmerking zou kunnen komen en werkt deze samen met u verder uit.

2

Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor subsidie moet uw plan:

Daarnaast moet u in al uw communicatie over het project vermelden dat het project mede mogelijk is gemaakt door een bijdrage van het Ondernemersfonds Het Hogeland.

3

Onderbouwing

De aanvraag moet volledig onderbouwd zijn met:

4

Indienen

Uw plan moet bij de Stichting Ondernemersfonds Het Hogeland ingediend worden. Dat kan alleen een ondernemersvereniging in de gemeente doen of een sectororganisatie in het geval van landbouw. Heeft u nog geen contact met een ondernemersvereniging? De fondsmanager kan u hierbij helpen.

5

Besluit

Het bestuur besluit of uw aanvraag voor subsidie in aanmerking komt en hoe hoog deze subsidie is. U kunt voor maximaal 90% van de kosten een subsidie
krijgen.

6

Eindafrekening

Maximaal 12 maanden na de aanvraag levert u de eindafrekening in. In de eindafrekening geeft u een beschrijving van de resultaten op. Bij de eindafrekening stuurt u de facturen mee van de kosten waarvoor u de subsidie heeft ontvangen.

Schathoes bij Menkemaborg - Uithuizen

Subsidie voorwaarden

Heeft u interesse en wilt u meer weten over de voorwaarden? Download hieronder dan de subsidievoorwaarden.