Ondernemersfonds Het Hogeland aanwezig tijdens Promotiedagen

Ondernemersfonds Het Hogeland aanwezig tijdens Promotiedagen

Op 7 en 8 november worden de Promotiedagen weer georganiseerd in Martini Plaza. Ook het Ondernemersfonds Het Hogeland is van de partij op Het Hogeland Plein.

De Promotiedagen zijn dé dagen om nieuwe relaties te ontmoeten en bestaande relaties te verdiepen. Als Ondernemersfonds horen we er ook graag uw plannen en ideeën om de economie in onze regio nog verder te versterken. De entree is kosteloos. Vraag uw toegangskaart aan op de de site van de Promotiedagen.

Het Ondernemersfonds Het Hogeland is te vinden op Het Hogeland Plein. Dit plein wordt georganiseerd door de gemeente, de ondernemersverenigingen, het Ondernemersplatform en de Stichting Ondernemersfonds Het Hogeland. Samen met meer dan 40 ondernemers laten we u graag zien dat het geweldig ondernemen is op Het Hogeland.


Wij heten u van harte welkom op het Hogeland Plein

Er worden tal van activiteiten georganiseerd, pitches gehouden en netwerkbijeenkomsten georganiseerd. Ook is er live muziek onder het genot van een hapje en drankje.

Kom dus naar Het Hogeland Plein. Onze gastvrouwen en gastheren staan klaar om u van dienst te zijn als u vragen heeft of naar iets op zoek bent.

Kom met de bus!

Gemeente Het Hogeland zet op dinsdag 7 november bussen in om uw bezoek aan de promotiedagen extra makkelijk te maken. De busdiensten worden mede mogelijk gemaakt door het Ondernemersfonds Het Hogeland. Vanaf twee locaties in Het Hogeland vertrekken bussen op vaste tijden:

 • Traject Zoutkamp – Martiniplaza: Om 13:00 uur en 18:00 vertrekt de bus uit Zoutkamp. Deze bus zal stoppen in Leens en Winsum en rijdt dat door naar Martiniplaza. De bus vertrekt om 16:45 weer richting Zoutkamp.
  • 13:00 uur Zoutkamp
  • 13:15 uur Leens
  • 13:30 uur Winsum
 • Traject Roodeschool – Martiniplaza: Om 13:00 uur en 18:00 vertrekt de bus uit Roodeschool. Deze bus zal stoppen in Uithuizen en Bedum en rijdt dat door naar Martiniplaza. De bus vertrekt om 16:45 weer richting Roodeschool.
  • 13:00 uur Zoutkamp
  • 13:10 uur Uithuizen
  • 13:35 uur Bedum

De busdienst is gratis. Wel moet u uw busticket van tevoren bestellen. U kunt daarvoor ook de QR-code hierboven gebruiken.

Wij ontmoeten u graag op het Hogeland Plein tijdens de Promotiedagen!