Bijdrage voor Ede Staal Muziekfestival Leens

Bijdrage voor Ede Staal Muziekfestival Leens

Het Ede Staal Muziekfestival Leens vindt op zaterdag 16 september voor de derde keer plaats. De Ondernemersvereniging Hogeland West geeft aan dit initiatief van Stichting Ede Staal Muziekfestival Leens een warm hart toe te dragen. Het stimuleert de rijke Hogelandster cultuur en draagt dit uit onder een breed publiek uit de regio. Ook geeft het festival een impuls voor ondernemend Leens.

Het middagprogramma is gratis toegankelijk voor alle bezoekers waarbij op vijf verschillende locaties, zoals het terrein van borg Verhildersum, tussen 13.00 uur en 19.00 uur door verschillende artiesten muziek van Ede Staal ten gehore wordt gebracht. Het avondprogramma wordt gehouden in de sporthal van Leens waar vier bekende Groninger artiesten de nummers van Ede Staal op geheel eigen wijze vertolken.

Het bestuur van het Ondernemersfonds heeft op 1 september besloten om voor dit festival € 10.000,- beschikbaar te stellen aan Ondernemersvereniging Hogeland West waar de aanvraag door de stichting is ingediend.