Bijdrage voor digitale informatiezuil bij Baflo

Bijdrage voor digitale informatiezuil bij Baflo

Ondernemersvereniging Baflo e.o. wil een digitale informatiezuil laten plaatsen langs de N361 bij Baflo. Via de zuil kunnen ondernemers en organisaties in het werkgebied van de Ondernemersvereniging Baflo e.o. zichzelf en hun activiteiten kenbaar maken aan het bredere publiek. Het Ondernemersfonds Het Hogeland draagt 31.139 euro bij voor de plaatsing van de zuil.

Het is al een aantal jaren de wens van Ondernemersvereniging Baflo e.o. om een dergelijke informatiezuil te plaatsen. Met deze subsidie van het Ondernemersfonds wordt het nu werkelijkheid. Op de zuil kunnen zowel activiteiten in de regio als advertenties worden geplaatst. Hiermee wil de vereniging een groot bereik realiseren voor de diensten, producten en activiteiten van ondernemers en organisaties in het gebied. De locatie langs de N361, die door een groot deel van het gebied loopt, is daarvoor zeer geschikt.

Een groot aantal ondernemers hebben in het verleden al aangegeven de meerwaarde van een digitale informatiezuil te zien. De vereniging zal de exploitatie op zich nemen. De kosten daarvoor worden gedekt door een bijdrage te vragen voor de advertenties.

Informatiezuil